Cautare

413 de rezultate pentru "clanul olga arestat" (3.61 secunde)
Nu pot spun ca toamna a fost dintotdeauna anotimpul meu preferat, dar de cand sunt in Bari, duc dorul celei de acasa.
20 martie la 14:27 Episodul 3 din Jurnalul meu de #pandemie, pentru ca imi pasa. Minunata Catrinel a venit din naveta lor spatiala (Matei Bals) in galaxia noastra si ne-a instruit, pe noi cei din Clinica I Derma Colentina, cum sa ne echipam cu costumul de protectie.
19 martie la 12:19 Episodul 2 din Jurnalul meu de #pandemie, pentru ca imi pasa. In asteptarea vaccinului, peste 80 de studii clinice cu medicamente sunt in desfasurare, conform #OMS, iar chinezii au 150 de studii clinice ale lor in derulare.
Stoltenberg crede ca sunt minime sperantele intr-un progres al discutiilor. Olga Stefanishyna: Rusia nu este in masura sa puna conditii.
Tarziu, in 1972, cand se afla cu o bursa in aceeasi tara in care se afla mandra lui de altadata, a inceput sa scrie "Trei dinti din fata", roman in care Olga, femeia rasata si de o frumusete clasica, este cea pe care a iubit-o atat, iar sculptorul Vlad care visa s-o faca nemuritoare este Marin.
Potrivit conducerii inspectoratului, un singur arestat preventiv a refuzat sa-si exprime votul. De mentionat ca Ministerul Apararii Nationale a anuntat ca in cele 74 de sectii organizate in unitati militare, precum si la cele 11 sectii din afara granitelor tarii, procesul de votare s-a desfasurat normal.
In anii '60 era directorul IFET Toplita (Harghita) si a fost arestat pentru complicitate la furtul unei cantitati de scanduri in valoare de mai multe zeci de milioane de lei, suma impresionanta pentru acea vreme.
M-a arestat in jurul orei 12,30 pina ziua urmatoare. Atunci au aparut doi de la PNA Oradea, domnii Moldovan si Popa, care in decurs de un an de zile m-au anchetat.
Camaradul lor de afaceri necurate, George Dorin Voinea, se afla si el in puscarie, fiind arestat preventiv in alta cauza, vizind tot matrapazlicuri economice.
Ieri a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Mircia Gutau, primarul din Ramnicu Valcea.
Coincidenta sau nu, avertismentul lui Timofte a fost facut taman in ziua cand Politia l-a arestat pe "baronul” gorjean Nicolae Mischie iar PNA l-a inculpat oficial pe Corneliu Iacubov in dosarul RAFO - prin filele caruia evolueaza de altfel si alte nume cu mare impact la romani, Ovidiu Tender de exemplu.
Cum explica ca in data de 24 februarie 2003, cind i-a prezentat invinuirea ce i se aduce, seful Sectiei Anticoruptie i-a asigurat pe avocatul lui Anderco ca acesta nu va fi arestat?
Una dintre persoanele retinute a fost arestata, duminica, dupa ce politia a descoperit doua pusti in camioneta sa. Un alt barbat a fost arestat avand asupra sa o svastica si este suspectat de legaturi cu grupuri rasiste.
Aceste cercetari au un vadit scop de intimidare si nu au nici un temei legal, fiind demarate in baza unui asazis denunt formulat zilele trecute de un fost functionar public care a fost arestat si trimis in judecata alaturi de fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, in urma unei campanii de presa initiate de Gazeta de Nord-Vest.
Fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, a fost arestat de PNA in cursul lunii aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice.
Am vazut ca aveti mult timp liber, pentru ca v-ati ocupat, printre altele, l-ati arestat pe Sorin Ovidiu Vantu. Traian Basescu:
Aghiotantul nu a mai putut insa sa reactioneze, fiind el insusi arestat de un grup de doi tineri militanti comunisti, care se gaseau in numar mare in parcul din jurul Palatului.
Dupa cum se stie, Dinu Patriciu este considerat "echivalentul” liberal al PSD-istului Corneliu Iacubov, arestat deja pentru neregulile inregistrate de ani de zile la rafinaria Rafo.
AVM mai sustinea ca minerii au "sechestrat, maltratat, schingiuit, violat si ucis" si ca politistii au fost complicii minerilor, iar procurorii au arestat, anchetat si maltratat ilegal oameni nevinovati.
Potrivit acestuia, la dosarul cauzei exista declaratia unor martori care relateaza mai multe discutii intre membrii presupusei grupari infractionale conduse de Vasile Croitoru, in prezent arestat, in care ar fi fost mentionat si numele lui Dan Ioan Popescu.
google-analytics.com